Tuesday, November 14, 2023

JOM BERNIAGA CAKOI , JOIN KELAS MINI 3 JAM CHEF OBIE CARA BUAT CAKOI

 

KELAS MINI 3 JAM CHEF OBIECARA BUAT CAKOIKelas Personal , Fully Hands On 1 to 1

Lokasi : Di Ampang
Masa : 9 Pagi - 12 tengah hari

Tarikh Yg Ada Sebagai Pilihan
Hanya Dibuka Kemasukan Utk Bulan Disember

3/12/2023 Ahad
7/12/2023 Khamis
10/12/2023 Ahad
14/12/2023 Khamis
17/12/2023 Ahad
21/12/2023 Khamis
23/12/2023 Sabtu
24/12/2023 Ahad

Fees / Yuran RM1700
Hadir 2 Orang Fees / Yuran RM1400 Seorang


Tenaga Pengajar Profesional : Chef Obie ( Chef Profesional )

( Berpengalaman menghidangkan menu-menu pelbagai masakan , pastry & kek untuk King Fadh Arab Saudi & Sultan Brunei juga VIP & VVIP Malaysia juga merupakan anak didik Golden Hand Executive Pastry Chef Mahmod & Executive Chef William H Hewitt - Wimbledon )
Lokasi : Merdeka Villa ,
Jalan Merdeka , Ampang
Landmark : Spectrum Mall
Berdekatan - LRT Cahaya , LRT Ampang ( 10-15 minit dari KLCC )
Masa : Setiap jenis kelas akan bermula pada pukul 9 pagi
Kelas : 3 jam ,Fully Hands On ( Sepenuhnya pelajar akan membuat sendiri memasak secara praktikal atas seliaan dan tunjuk ajar daripada chef profesional )
Keperluan : Pelajar hanya perlu membawa alat tulis dan apron sahaja , face mask dan sanitizer disediakan oleh pihak Chef Obie / MGJ CONSULTANCY.
Pelajar akan menerima 1 x Sijil ( no.siri )
Pelajar Wajib Membuat Pembayaran DEPOSIT 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan
i- MAYBANK 151409098193
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
ATAU
Ke Akaun Syarikat MGJ CONSULTANCY
Bank Islam No akaun 12122010028739
Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie atau wakil MGJ CONSULTANCY
di bawah ini sama ada melalui whatsapp atau call
Baki Yuran 30% Perlu diselesaikan Pada Hari kelas diadakan

MGJ CONSULTANCY

#bazaarchefobie #chefobie #mgjconsultancy #gunawanjamil #pelukisupahan #kelasmini #kelasmini3jam #ibusambal #ibusambalpower #resepiibusambal #ibusambalkawah #cakoi #babycakoi #chakoi #gorengan #gorengankekinian 

No comments:

Post a Comment